بر روی تصویر کلیک کنید
منتخب تصاویر ثبت نام سال تحصیلی 1402-1401
اخبار ثبت نام در متوسطه دوره اول پسرانه معلم
دومین آزمون ورودی میان پایه برگزار میشود
به گزارش باشگاه خبرنگاران معلم، دومین آزمون ورودی میان پایه برای متقاضیان ثبت نام پایه های هشتم و نهم در این مدرسه، روز پنجشنبه ۲۶ خردادماه از ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد.

دومین جلسه معارفه و آشنایی برگزار شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران معلم، جلسه معارفه و آشنایی اولیا و دانش آموزان متقاضی ثبت نام در پایه هفتم در سالن آمفی تاتر اندیشه معلم و با سخنرانی جناب آقای دورانی مدیر محترم دبیرستان و همچنین جناب مهندس هیزجی مسئول پایه هفتم برگزار شد، هدف از برگزاری این جلسه، آشنایی برای هر دو طرف بود که حاصل شد.
در پایان این جلسه به سوالات اولیا در رابطه با روند آموزشی و تربیتی مدرسه پاسخ داده شد.

دومین اردوی ورودی هفتم برگزار شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران معلم، دومین آزمون ورودی متقاضیان ثبت نام در پایه هفتم برگزار شد.
نتایج این آزمون به زودی به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

آزمون ورودی میان پایه برگزار شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران معلم، آزمون ورودی متقاضیان ثبت نام میان پایه در پایه های هشتم و نهم برگزار شد.
نتایج این آزمون به زودی به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

مراحل ورود به متوسطه دوره اول