ثبت نام مالی ورودی هفتم

جهت ورود کلیک کنید

اخبار ثبت نام در متوسطه دوره اول پسرانه معلم
جلسه مجازی داوطلبن ورود به پایه هفتم - گروه پنجم
جلسه مجازی با اولیای داوطلبین ورود به پایه هفتم برای پنجمین گروه داوطلبین روز دوشنبه 12 خرداد ساعت 16 در سامانه برگزاری جلسات مجازی مدرسه برگزار خواهد شد.

ثبت نام مالی
اولیای گرامی داوطلبین ورود به پایه هفتم، پس از اعلام قبولی نهایی به صورت تلفنی به حضرتعالی، می توانید جهت ثبت نام مالی به آدرس ذیل مراجعه نموده و پس از پرداخت مبلغ نقدی از طریق درگاه موجو در سامانه نسبت به ثبت چک های صادره اقدام نمایید.

ارسال محتوای علمی
پیرو تماس تلفنی با داوطلبین گروه 1 و 2 که امتیاز لازم را تا این مرحله کسب کرده اند، امروز محتوای آموزشی در دروس ریاضی، فارسی، علوم و مطالعات اجتماعی برایشان ارسال خواهد شد. لطفا فعالیت های خواسته شده را تا فردا انجام داده و ارسال نمایید.

جلسه مجازی داوطلبن ورود به پایه هفتم - گروه چهارم
جلسه مجازی با اولیای داوطلبین ورود به پایه هفتم برای چهارمین گروه داوطلبین روز سه شنبه 30 اردیبهشت ساعت 17 در سامانه برگزاری جلسات مجازی مدرسه برگزار خواهد شد.

سومین جلسه اولیای داوطلبین ورود به پایه هفتم
سومین جلسه اولیای داوطلبین ورود به پایه هفتم امروز یکشنبه 21 اردیبهشت ساعت 17 در سامانه جلسات مجازی مدرسه تشکیل خواهد شد. جهت آشنایی با چگونگی ورود به جلسه فیلم های آموزشی ارسالی را مشاهده نمایید.

آزمون برخط ویژه افرادی که در مصاحبه امتیاز لازم را کسب کرده اند
به اطلاع اولیای گرامی و دانش آموزان عزیزی که در هفته سپری شده افتخار شرکت در جلسه معارفه (مصاحبه) را به ما داده اند می رساند:
در صورت کسب امتیاز لازم در این مرحله طی هفته آینده تعدادی محتوای آموزشی از طریق کانال و سایت مدرسه حضورتان ارسال خواهد شد. ضمن مشاهده دقیق فیلم های آموزشی مستحضر باشید آزمون برخطی از دانش آموزان عزیز و از محتوای ارسالی گرفته خواهد شد. توضیحات تکمیلی بعدا اعلام خواهد شد.

دومین جلسه اولیای داوطلبین ورود به پایه هفتم
جلسه دوم آشنایی با مدرسه ویژه اولیای گرامی داوطلبین ورود به پایه هفتم روز پنجشنبه 11 اردیبهشت ساعت 17 به صورت مجازی برگزار خواهد شد. این جلسه ویژه اولیای گرامی دبستان معلم می باشد.

فیلم آموزش ورود به سامانه جلسات مجازی مدرسه معلم
جهت دانلود فیلم آموزش ورود به سامانه برگزاری جلسات مجازی مجتمع معلم بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

کانال آشنایی با متوسطه دوره اول معلم
اولیای گرامی لطفا جهت اطلاع دقیق از برنامه های ثبت نام متوسطه دوره اول پسرانه معلم عضو کانال آشنایی با مدرسه در پیام رسان بله شوید.

اولین جلسه اولیا داوطلبین ورود به پایه هفتم
به اطلاع می رساند روز پنجشنبه 4 اردیبهشت ساعت 18 جلسه آشنایی اولیا با مدرسه متوسطه دوره اول پسرانه معلم ساعت در سامانه جلسات مجازی مجتمع برگزار خواهد شد. جهت مشاهده جزئیات جلسه متن کامل خبر را مشاهده نمایید.