برای ورود به صفحه پیش ثبت نام بر روی تصویر کلیک کنید

فیلم آموزش ورود به سامانه جلسات مجازی مجتمع معلم

اخبار ثبت نام در متوسطه دوره اول پسرانه معلم
ثبت نام اولیه
دانش آموزان عزیزی که موفق به کسب مجوز قبولی برای ثبت نام شده اند می توانند برای ثبت نام همانند فیلم آموزشی ارسال اقدام نمایند.

نام کاربری و رمز عبور هر دو کد ملی دانش آموز با صفر آغازین می باشد
برای مشاهده مراحل ثبت نام می توانید فایل ذیل را مشاهده نمایید

پاسخ به سوالات شما
در صورت داشتن سوال در خصوص مراحل ثبت نام؛ می توانید با شماره 09122457972 از طریق پیامک یا شبکه های اجتماعی تماس حاصل نمایید.

داوطلبین جدید
به اطلاع دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی که به تازگی پیش ثبت نام کرده اند می رساند اطلاع رسانی شروع طی کردن مراحل ورود به پایه هفتم به صورت تلفنی انجام خواهد شد. در صورت داشتن سوال می توانید با شماره 09122457972 از طریق پیامک یا شبکه های اجتماعی تماس حاصل نمایید.

مصاحبه با دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی
جلسه مصاحبه با دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی که موفق به أخذ امتیاز قبولی در برنامه اردوی ورودی شده اند روز دوم و سوم اردیبهشت برگزار خواهد شد. اطلاع رسانی جزئیات برنامه به صورت تلفنی صورت خواهد پذیرفت.

ویژه برنامه مجازی
برنامه مجازی ویژه دانش آموزان عزیزی که شرایط شرکت در برنامه حضوری هفته گذشته را نداشته اند روز پنجشنبه 26 فروردین برگزار خواهد شد.

1. ساعت 11:30 ویژه دانش آموزان ششم دبستان معلم که در برنامه حضوری شرکت نکرده اند
  2. ساعت 14:30 ویژه دانش آموزان ششم سایر دبستان ها که در برنامه حضوری شرکت نکرده اند

در ضمن برنامه دانش آموزان سایر دبستان ها همراه با حضور مجازی اولیا می باشد. جزئیات برنامه به صورت تلفنی اطلاع رسانی خواهد شد.

جلسه مجازی با اولیای گرامی ششم دبستان معلم
روز دوشنبه 30 فروردین از ساعت 17 الی 18:30 جلسه ای با اولیای محترم پایه ششم دبستان معلم با موضوع معرفی متوسطه دوره اول و تشریح رویه ثبت نام در پایه هفتم برگزار خواهد شد. جلسه در سامانه آموزش و جلسات مجازی مجتمع تشکیل می شود.

برنامه ورودی متفاوت پایه هفتم
برای دیدن تصاویری از "برنامه ورودی متفاوت پایه هفتم" وارد خبر شوید

برنامه ویژه ورودی پایه هفتم
دانش آموزان عزیز پایه ششم دبستان معلم فردا پنجشنبه مهمان مقطع متوسطه دوره اول خواهند بود. در خصوص برنامه فردا توجه شما را به نکات ذیل معطوف می دارد....

برنامه ویژه داوطلبین ورود به پایه هفتم - گروه اول
اولین برنامه ویژه دانش آموزان ورودی پایه هفتم روز جمعه 20 فروردین به صورت گروهی و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار خواهد شد. هماهنگی به صورت تلفنی با گروه اول از دانش آموزان عزیز به عمل خواهد آمد.

برنامه ویژه دانش آموزان پایه ششم دبستان معلم
دانش آموزان عزیز پایه ششم و اولیای گرامی؛
روز ۱۹ فروردین با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برنامه ای جهت آشنایی بیشتر شما دانش آموزان با مقطع متوسطه دوره اول پیش بینی شده است. جزئیات این برنامه بعداً اطلاع رسانی خواهد شد.