پایه هفتم / کادر موضوعات

فرم طرح نیابت از شهدا

دانش آموزان عزیز، پیرو توضیحات ارایه شده در مدرسه در صورت تمایل نسبت به تکمیل فرم طرح نیابت از شهدا اقدام نمایید.

برای تکمیل فرم اینجا را کلیک کنید.

اخبار و اطلاعیه های پایه هفتم
کارنامه آموزشی دی و بهمن پایه هفتم
به اطلاع اولیای گرامی می رساند کارنامه آموزشی دی و بهمن امروز به دانش آموزان عزیز تحویل داده شد...

کارنامه امتیازی و انضباطی دی و بهمن پایه هفتم
اولیای محترم و دانش آموزان عزیز پایه هفتم جهت مشاهده کارنامه امتیازی و انضباطی دی و بهمن پایه هفتم به سامانه مدبر مراجعه نمایید.

موضوع درس نگارش پایه هفتم
دانش آموزان عزیز پایه هفتم، در راستای فیلم یتیم خانه ایران که امروز به صورت خصوصی در مدرسه اکران شد، خود را جای یکی از شخصیت های فیلم قرار دهند و در قالب یک داستان بنویسند که چه اقداماتی در این صورت انجام می دادند. (متذکر می گردد در قالب داستان)
روز سه شنبه هفته آینده داستان های خود را به مدرسه بیاورید.

گروه بندی اردوی یزد پایه هفتم
جهت دریافت فایل گروه بندی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

گروه بندی المپیاد پایا- پایه هفتم
جهت مشاهده گروه بندی دانش آموزان شرکت کننده در المپیاد (لیگ علمی) پایا در درس ریاضی و علوم متن کامل خبر را مشاهده نمایید.

المپیاد ریاضی مبتکران پایه هفتم
جهت مشاهده اسامی نهایی دانش آموزان شرکت کننده در المپیاد ریاضی مبتکران متن کامل خبر را مشاهده نمایید.

نمونه سوالات علوم
به درخواست تعدادی از دانش آموزان عزیز نمونه سوالات علوم که قبلا از طریق تلگرام ارسال شده بود در لینک زیر قرار داده است.

ارتباط با معلم راهنما
اولیای محترم؛
با توجه به حجم بالای تماس های تلفنی دانش آموزان، اولیا، دانش آموزان سال های قبل، اولیای گذشته و ... امکان پاسخ گویی تلفنی برای حقیر فراهم نمی باشد.
خواهشمند است در صورت عدم پاسخگویی بنده، لطفاً موارد را به صورت پیامک یا از طریق پیام رسان تلگرام و یا مکتوب به بنده اعلام نمایید.
دورانی

کلاس المپیاد ریاضی پایه هفتم
به اطلاع می رساند کلاس المپیاد ریاضی در روزهای شنبه از ساعت 15:15 الی 16:45 برگزار خواهد شد. افرادی که اسامی آن ها در متن کامل خبر آمده مجوز ورود به این کلاس را کسب کرده اند.

کلاس تمرینی ریاضی پایه هفتم
به اطلاع می رساند کلاس تمرینی ریاضی پایه هفتم در مبحث جمله nام و معادلات روز شنبه 20 آذر ساعت 15 الی 16 برگزار خواهد شد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  آرشیو خبر‌ها

موارد کاربردی

تقویم اجرایی