پایه هفتم / کادر موضوعات

اخبار و اطلاعیه های پایه هفتم
نظرسنجی از دانش آموزان در خصوص عملکرد دبیران محترم
دانش آموزان عزیز پایه هفتم و هشتم جهت شرکت درخصوص عمکرد دبیران محترم به سامانه مدبر مراجعه نمایند. نظرسنجی دانش آموزان نهم در مدرسه گرفته خواهد شد.

نمونه سوال ریاضی هفتم
جهت دریافت 5 سری نمونه سوال ریاضی نوبت دوم به قسمت نمونه سوالات مراجعه نمایید.

اردوی علمی تفریحی موزه علوم-فنون و استخر
به اطلاع می رساند برنامه اردوی علمی تفریحی موزه علوم-فنون و استخر در روز سه شنبه مورخ 29/ 1/ 1396 از ساعت 7 تا 15 برگزار خواهد شد.

مسئولیت های دانش آموزان پایه هفتم
جهت مشاهده مسئولیت های دانش آموزان بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

گروه بندی دانش آموزان هفتم
جهت مشاهده گروه بندی دانش آموزان در ماه فروردین و اردیبهشت بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

تقویم اجرایی فروردین و اردیبهشت پایه هفتم
جهت مشاهده تقویم اجرایی فروردین و اردیبهشت و همچنین برنامه امتحانات میان نوبت دوم فایل مربوطه را دانلود نمایید.

کارنامه آموزشی دی و بهمن پایه هفتم
به اطلاع اولیای گرامی می رساند کارنامه آموزشی دی و بهمن امروز به دانش آموزان عزیز تحویل داده شد...

کارنامه امتیازی و انضباطی دی و بهمن پایه هفتم
اولیای محترم و دانش آموزان عزیز پایه هفتم جهت مشاهده کارنامه امتیازی و انضباطی دی و بهمن پایه هفتم به سامانه مدبر مراجعه نمایید.

موضوع درس نگارش پایه هفتم
دانش آموزان عزیز پایه هفتم، در راستای فیلم یتیم خانه ایران که امروز به صورت خصوصی در مدرسه اکران شد، خود را جای یکی از شخصیت های فیلم قرار دهند و در قالب یک داستان بنویسند که چه اقداماتی در این صورت انجام می دادند. (متذکر می گردد در قالب داستان)
روز سه شنبه هفته آینده داستان های خود را به مدرسه بیاورید.

گروه بندی اردوی یزد پایه هفتم
جهت دریافت فایل گروه بندی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  آرشیو خبر‌ها

موارد کاربردی

تقویم اجرایی