پایه هفتم / کادر موضوعات

فرم طرح نیابت از شهدا

دانش آموزان عزیز، پیرو توضیحات ارایه شده در مدرسه در صورت تمایل نسبت به تکمیل فرم طرح نیابت از شهدا اقدام نمایید.

برای تکمیل فرم اینجا را کلیک کنید.

اخبار و اطلاعیه های پایه هفتم
نمونه سوالات علوم
به درخواست تعدادی از دانش آموزان عزیز نمونه سوالات علوم که قبلا از طریق تلگرام ارسال شده بود در لینک زیر قرار داده است.

ارتباط با معلم راهنما
اولیای محترم؛
با توجه به حجم بالای تماس های تلفنی دانش آموزان، اولیا، دانش آموزان سال های قبل، اولیای گذشته و ... امکان پاسخ گویی تلفنی برای حقیر فراهم نمی باشد.
خواهشمند است در صورت عدم پاسخگویی بنده، لطفاً موارد را به صورت پیامک یا از طریق پیام رسان تلگرام و یا مکتوب به بنده اعلام نمایید.
دورانی

کلاس المپیاد ریاضی پایه هفتم
به اطلاع می رساند کلاس المپیاد ریاضی در روزهای شنبه از ساعت 15:15 الی 16:45 برگزار خواهد شد. افرادی که اسامی آن ها در متن کامل خبر آمده مجوز ورود به این کلاس را کسب کرده اند.

کلاس تمرینی ریاضی پایه هفتم
به اطلاع می رساند کلاس تمرینی ریاضی پایه هفتم در مبحث جمله nام و معادلات روز شنبه 20 آذر ساعت 15 الی 16 برگزار خواهد شد.

کارنامه آبان ماه پایه هفتم
به اطلاع می رساند کارنامه آموزشی و انضباطی دانش آموزان پایه هفتم امروز تحویل دانش آموزان گردید.

قواعد درس دوم عربی - پایه هفتم
جهت دریافت قواعد درس دوم عربی به بخش نمونه سوالات مراجعه نمایید.

پاسخنامه اعداد صحیح - پایه هفتم
جهت دریافت پاسخنامه آزمون اعداد صحیح به بخش نمونه سوالات مراجعه نمایید.

محل آزمون دانش آموزان هفتم
جهت مشاهده محل آزمون بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
محل نشستن دانش آموزان در آزمون مرآت.pdf

پاسخنامه آمادگی آزمون شماره 1 مرآت هفتم
جهت مشاهده پاسخنامه متن کامل خبر را مشاهده نمایید.

کلاس بندی جدید پایه هفتم
جهت مشاهده کلاس بندی جدید پایه هفتم به منوی موارد کاربردی در صفحه پایه هفتم مراجعه نمایید.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  آرشیو خبر‌ها

موارد کاربردی

تقویم اجرایی