درج مطلب
#شبهه18

⁉️حاج آقا مسالة، اگر دین مانع پیشرفت نیست ، پس چرا اکثر کشور های اسلامی عقب مانده اند؟

✅ پاسخ :
⭕️ نکته مهم 🔻
ما باید بین این دو موضوع فرق قائل شویم که :
بین دین اصیل و ناب و خالص که از طرف خدا به عنوان بهترین برنامه زندگی بشر آمده و بین
عقاید خرافه و رفتار برخی مذهبی نماها که به عنوان دین معرفی می شود فرق است .
همچنین شواهد و دلایل بسیاری بر این نکته وجود دارد که دین حقیقی نه تنها باعث عقب ماندگی نمی شود ، بلکه باعث پیشرفت هم می شود :
1⃣ پیشرفت تمدن اسلام در قرون متمادی🔻
✅ پیشینه تمدن مسلمانان در طی قرون متمادی و صدور آن به کشورهای دیگر _ از جمله کشورهای اروپایی _ نشان می‏دهد که نه تنها دین موجب عقب ماندگی نمی‏شود؛ بلکه اعتقاد به دین در کنار عمل به آن، سبب رسیدن به درجات بالایی از پیشرفت و علم و رشد می‏گردد.
2⃣ بیشترین تاکید به علم و دانش🔻
در دین اسلام تاکید بسیاری بر علم و دانش شده است، تا جایی که کار علمی از بزرگترین عبادات حساب شده است.
روایت شده است پیامبر اسلام ( صلی الله علیه و آله) از بین حلقه عبادت و حلقه بحث علمی که در مسجد بود ، حلقه علمی را انتخاب کرد.
3⃣ عقب ماندگی به خاطر دین نیست🔻
✅ تنها مسلمانان و کشورهای اسلامی نیستند که به این گرفتاری مبتلایند؛ بلکه کشورهای غیر اسلامی بسیاری نیز که اصلا دین هم ندارند در فقر مطلق (عقب ماندگی)  به سر می برند _ مانند بسیار ی از کشورهای آمریکای مرکزی و آفریقایی _ که هرکدام دلایل دیگری دارند از جمله سلطه استعمار ...
اگر دین باعث عقب ماندگی است پس چرا این همه کشور عقب مانده داریم که دین هم ندارند؟!
4⃣ دین عامل پیشرفت🔻
✅ در کشور خودمان که روزی (قبل از انقلاب) سگ آمریکایی از یک ایرانی ارزشش بیشتر بود ، کار ما به جایی رسیده که الان در بیشتر رشته های علمی در رتبه ده کشور برتر جهان هستیم.
و این همه به خاطر انقلاب و اسلامی شدند ایران بود.
5⃣ بی دینی عامل عقب ماندگی🔻
نکته آخر اینکه در همین کشور خودمان ایران اگر دقت کنیم ، میبینیم هر جایی و هر کاری که باعث ضرر و بعضا عدم پیشرفت ما شد ، چیزی نبوده جز بی دینی آن فرد خاطی .