تبریک تولد

تولد این عزیزان را تبریک عرض می نماییم :
سیدامیرمحمد میرجبرئیلی
روز تولد : 22 آبان

مهدیار عبایی
روز تولد : 24 آبان

عرفان یوسف زاده
روز تولد : 25 آبان

اخبار و اطلاعیه های عمومی مدرسه
اردو زیارتی سیاحتی مشهد مقدس
رضایتنامه برنامه اردوی زیارتی سیاحتی مشهد مقدس:
دانش آموزان پایه نهم از ۲۳ آبان تا ۲۸ آبان ماه
اطلاعات بیشتر در کانال بله پایه نهم

برنامه هفتگی کلاس های پایه نهم
دیدن برنامه ی کلاس های پایه نهم در "پیام رسان بله":

تیم اول پایه هفتم در مسابقه اردوی تنگه واشی
نام سرگروه: محمدی زاده
اعضای گروه: طوسی/ طالب لو /جلیلی خامنه علیرضا / جلیلی خامنه محمدحسین / صبح خیز عرفان / محرمی / نعمتی/حسینی سیدعلی / ربانی / حامدفر / حریریان. امتیاز اعضای تیم در سامانه مدبر ثبت گردید.

نفرات برتر اردوی کارتینگ پایه هفتم
اسامی دانش آموزانی که در رکورد کارتینگ در پیست آزادی زمان زیر 50 ثانیه ثبت کرده اند به ترتیب:
نفر اول: حق دادی
نفر دوم: عباسعلی زاده
نفر سوم: رزاقی
نفر چهارم: رحمانپور
نفر پنجم: حامدفر
نفر ششم: نصیرپور

تصاویر اردوها و فعالیت های مدرسه پایه هفتم
دانش آموزان عزیز هفته آینده می توانند تصاویر مربوط به فعالیت های مدرسه را به وسیله فلش از لپ تاپ کلاس ها کپی نمایند.

اردوی تنگه واشی پایه هفتم
با توجه به برگزاری اردوی تنگه واشی پایه هفتم در روز یکشنبه 7 مرداد توجه شما را به نکات تکمیلی در متن کامل خبر معطوف می دارد.

تکمیل پرونده دانش آموزان پایه هفتم
از اولیای گرامی درخواست می شود از طریق سامانه مدبر نسبت به تکمیل دقیق جزئیات خواسته شده در پرونده دانش آموزی اقدام نمایند. نیازی به پیوست عکس نمی باشد. انشاالله از تمامی دانش آموزان در مدرسه عکس پرسنلی گرفته خواهد شد. دقت نمایید اطلاعات ثبت شده تا پایان سال نهم در سامانه مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین لطفاً دقیق کامل نمایید. پس از ویرایش اطلاعات، موارد برای شما قابل مشاهده نمی باشد و پس از تأیید مدرسه در سیستم شما نشان داده خواهد شد.

جلسه اولیای پایه هفتم
یادآور می گردد پیرو اعلام قبلی جلسه اولیای گرامی پایه هفتم روز دوشنبه 8 مرداد ساعت 16 با حضور پدران و مادران گرامی برگزار خواهد شد. متذکر می گردد جلسه رأس ساعت شروع و ساعت 19 تمام خواهد شد. مطالب جلسه بسیار حائز اهمیت می باشد. جهت یادداشت مطالب برگه و خودکار همراه خود داشته باشید.

سامانه مدبر - پایه هفتم
کارنامه آموزشی، کارنامه انضباطی، کارنامه امتیازی، نظرسنجی و... از طریق سامانه ای با نام مدبر برای دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی طی سال تحصیلی قابل مشاهده می باشد. نام کاربری و کلمه عبور دانش آموزان به صورت مکتوب تحویل آن ها شده است و اکانت اولیا از طریق پیامک برای اولیای گرامی ارسال شده است.برای دسترسی به این سامانه می توانید به سایت مدرسه مراجعه نمایید. توضیحات تکمیلی در جلسه هفته آینده اولیا گفته خواهد شد.

نظرسنجی دانش آموزان پایه هفتم
دانش آموزان عزیز پایه هفتم پس از دریافت نام کاربری و کلمه عبور مدبر خود از مدرسه، با ورود به سامانه مدبر نسبت به تکمیل نظرسنجی تألیف شده برای دانش آموزان پایه هفتم اقدام نمایید.

مناسبت ها